Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Siłowe"

Chodząc na fitness
ćwiczę rozstania.
Odkładam sztangi
codziennych trosk i
sięgam po ciężar
wieczornej tęsknoty.
Po trzech seriach
przechodzę na krążenie
brakiem naszych spotkań.
Dobrze mi idzie, więc
potem biorę się za
podnoszenie kamienia,
który miał spaść z serca.
Ze wszystkich ćwiczeń
najbardziej jednak lubię...
krótką gonitwę myśli dookoła ciebie...

8641 wyświetleń
50 tekstów
3 obserwujących
  • DnL

    10 March 2015, 09:51

    Na prawdę ciekawe
    :)