Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chodź ze mną...

Chodź ze mną...
Chodź ze mną tam gdzie nie ma łez...
Chodź ze mną tam gdzie słychać ptaków śpiew...
Chodź ze mną za rękę będę Cię trzymał...
Chodź ze mną nadziei będę dodawał...
Chodź ze mną przytulę do Siebie...
Chodź ze mną nie oddam nikomu Ciebie...
Chodź ze mną w magiczną krainę...
Chodź ze mną bo bez Ciebie zginę...
Chodź ze mną choćby na koniec świata...
Chodź ze mną bo nasze drogi więź miłości splata...
Chodź ze mną w miejsce gdzie miłość się liczy...
Chodź ze mną tam gdzie serce z żalu nie krzyczy...
Chodź ze mną tam zaczniemy wszytko od nowa...
Chodź ze mną bo tylko z Tobą na wszytko jestem gotowy...

57 010 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!