Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

chodz
zaplotę ci warkocze
a z polnych kwiatów przy drodze
wianki spalinami pachnące

i będziemy udawać
że nie ma brudu na ulicach
i tych panów co tak dziwnie patrzą

chodz
zatańczymy jak dawniej
bose i nagie zadepczemy kałużę
myśląc, że to poranna rosa

i będziemy jak kiedyś
niewinne

ulotne
dwa maki
na parkingu przy drodze

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!