Menu
Gildia Pióra na Patronite

chodź, zakochajmy się
ponownie.
jak w tę noc,
co na komunikatorze
tyle serc zadrżało.

a my, tak wątli,
niepewni niedbale
- umrzemy, na
starość będąc
kaktusami.

im dalej -
tym mniej miłości
dla naszych komór.

38 193 wyświetlenia
454 teksty
25 obserwujących
  • luterin

    16 October 2012, 22:38

    Urzekł mnie :))

  • słoneczniki

    16 October 2012, 08:11

    :)

  • jesienna mgła

    16 October 2012, 00:03

    hm zakochać się ... jak to mówią na miłość nie jest nigdy zapóźno nawet będąc "kaktusami" można spotkać miłość ;) Pięknie porównania :)

  • M44G

    15 October 2012, 21:31

    Bardzo ładnie. Gratuluję i Pozdrawiam Serdecznie Ciebie Droga Marto.