Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasowa Samotność

Chodż usiądź blisko
Nie bój się mnie
Chcę pobyć z kimś
Pogadać chcę
Czasem samotność pcha się w ramiona
Podejdź, pocałuj, przytul, przekonaj
Nie każ nam czekać na lepsze dni
Chwytaj garściami bo to nie sny.
Chodż, powiedz czule do uszka Kotku
Pobudź me zmysły, zaczaruj w środku.
Czujesz jak bije serce samotne ?
Daj ukojenie jemu odwrotne
Trzymaj me dłonie
Całuj paluszki
Pokaż mym oczom wyschnięte stróżki
Odepchnij zło , które tu było
Otwórz do raju bramy
Jak miło…

Thebestkasiaa 17.08.2016

https://www.youtube.com/watch?v=M1c9d79IOB4

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Magosiaa

    18 August 2016, 14:25

    Pieknie napisalaś Kasiu :)
    Dobrze, że zakończenie urocze....
    Pozdr.

  • Krisso

    18 August 2016, 13:27

    Cudowne zakończenie w nim siła :) Piękna piosenka :)))
    Pozdrawiam Kasiu

  • Naja

    18 August 2016, 01:40

    Miło...:-)))

  • Thebestkasiaa

    17 August 2016, 19:58

    Dziękuję Cris :)
    Pozdrawiam i życzę spokojnych snów :)

  • Cris

    17 August 2016, 19:47

    ''Jak miło...''
    Sympatyczny wiersz.
    Pozdrawiam Kasiu :)

  • Thebestkasiaa

    17 August 2016, 18:52

    Dziękuję Adnachiel:)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Adnachiel

    17 August 2016, 18:47

    Piękny wiersz.

  • Thebestkasiaa

    17 August 2016, 18:45

    Dziękuję M44G :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • M44G

    17 August 2016, 18:42

    Tekst ładny i podkład muzyczny też.