Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila słabości

Chodz chciałem byc sam
teraz tego już nie chce.
coś zmieniło mnie,
coś złamało serce
i teraz gdy jestem tu gdzie chciałem być
tak bardzo spostrzegam
tak nie da się żyć!

364 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    22 October 2017, 22:14

    Czytałem ostatnio
    U Pani A
    .., że pic gdzieś tak w modzie jak fotomontaż hehe
    .., no ale
    Ktoś tam się zawsze po coś nabierze..

  • piórem2

    22 October 2017, 21:23

    ufff

  • 22 October 2017, 21:21

    Nie, Dawid ;P

  • piórem2

    22 October 2017, 21:18

    Jarosław to ty?