Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

chodniki wydeptane szczęściem,
przez szyby czuję bliskość fal,
wieczór miesza się z powietrzem,
owiewa cienie naszch ciał.

1061 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!