Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łódź uczuć

Choć przestrzeń ogromna
Pustka malutka a ja czuję
Się wielka jak łódka widzę
Pustkę tam gdzie spojrzę
A od przestrzeni dużej
Ledwo odycham
prawie się duszę
choć czuje się
Wielka jak łódka to wciąż
Jestem za malutka

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!