Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranek

Choć poranków to ja szczerze nienawidzę
Choć porankiem powietrze rześkie
Choć ptaki po cichu śpiewają
Choć jeszcze ludzi mało
Choć cisza jest piękna
To i tak dalej wstać niemogę

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!