Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Choć Kocham po kryjomu,
Nie oddam Cię nikomu.
Nie oddam Ciebie za nic,
Bo Kocham Cie bez granic.

1761 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Julka 10

    31 May 2011, 20:33

    Króciutko...ale jakże wymownie zamknięty ..temat :):)
    Serdecznie pozdrawiam J...