Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mnie nie ma

chociaż czasem chciałabym się wrócić
do siebie. zapukać czy jeszcze można
dokończyć zdania i nawet pozostawić
kropkę. na końcu lepiej jest powiedzieć

a jednak się udało. gdy mnie nie ma.
zimne dłonie nie pozostawiają nadziei.
w oczach zbyt pusto, by móc jeszcze
przytulić się do kogokolwiek.

trumanowi, za jego trumanowatość

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących