Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótki wierszyk, niechlujny, o tym jak ważne są błahe chwilę gdy wymarzona Miłość spędza je wraz z nami.

Chociażbym miał Ciebie na zdjęciach
Choćbym był z Tobą w marzeniach
Chociażbym śnił o Tobie co noc
To żadna siła myśli i wyobraźni moc
Nie zastąpi mi Twego głosu i dotyku rąk

Lecz tylko to pozostało mi
I bardzo ciężko mi z tym
I chciałbym powiedzieć Ci
Że urzekasz wdziękiem Swym

Mówię Ci to co dzień
Bez ciebie widzę życia cień
Ciężko żyć w samotności
Gdy nie ma się obok Miłości

https://www.youtube.com/watch?v=_HQQBHjGYiU

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    20 August 2015, 22:35

    Miłych snów. Dziękuję.

  • Cris

    20 August 2015, 22:29

    Wymowny...podoba się.
    Pozdrawiam na dobranoc :)