Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chociaż

Chociaż rozdzieli nas ból
Chociaż rozdzieli nas śmierć
To
Nigdy nie przestaniemy się kochać
Chociaż będą nas niszczyć
Chociaż będą nam zazdrościć
To
Nigdy nie przestaniemy się szanować
Chociaż strach wleje się do naszych serc
Chociaż zapomnimy o co walczymy
To
Nigdy nie przestaniemy się rozumieć
I chociaż świat o nas zapomni
Chociaż wiatr rozwieje nasze prochy
To
Nigdy miłość nasza nie zginie
Błąkając się gdzieś tam między drzewami

Bo miłość to potęga
Największa siła, nieśmiertelna
Lek na każde zło
Miłość

3851 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!