Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chociaż miłość wzgardzona
wciąż jednak miłością jest
Chociaż obca jest ma żona
Wciąż ma żoną jednak jest !

Choć serce na wpół złamane
Sercem być nie przestaje
To co na zawsze oddane
Twą własnością już zostaje.

Uczucie moje wzgardzone
Uczucie trudne jak test
Chociaż nie wynagrodzone
Uczucie tobą wciąż jest 💔

W świecie żyję jeszcze
Lecz już nie dla świata
Liche pisać mam wiersze
Czy robić z siebie wariata ???

122 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!