Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chociaż dzielą ich lata
świetlne
Zajęcia, pasje i przyjaciele
Szukają siebie w każdym ułamku dnia
Chcąc poczuć jakby dotyk dłoni
na sekundę
Wertują profile
Będące substytutem spojrzenia
w oczy

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!