Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

chociaż bawisz się ze mną
w kotka i myszkę
ulegam pokusie i ciągle wracam
kołyszesz biodra
cieplejszym wiatrem
głosem topisz płatki śniegu

nieraz koczuję
by tylko na chwilę
zobaczyć ten uśmiech
pomiędzy dwoma dołeczkami
w których mógłby zakochać się
cały świat

tym łatwiej wpada się w nie
samotnej kobiecie

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    7 December 2020, 18:28

    Smoku, zależy ktory profil😉
    Dziękuję bardzo 😊

    od yestem
  • 7 December 2020, 18:08

    W oba jednocześnie? ;)
    Śliczne. :))