Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

choć Cię już nie mam
kocham i uwielbiam

choć Cię nie widzę
pragnę tak skrycie

choć Cię nie słyszę
na oddech Twój liczę

choć Cię nie czuje
wsparcia oczekuje

choć w Nas ciągle wierzę
nie będę marzycielem

choć Cie dziś tak potrzebuje

nie wracaj, bo to znów wszystko zrujnuje.

6363 wyświetlenia
78 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!