Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 13 August 2020

łąki

choćbym chciała
nie uginać wielkich traw
istnieniem
a
wiosny i lata
przebyć bezszelestnie

i tak
jak jesienny liść
ukruszę się jeszcze
w subtelnych słów
uścisku

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących