Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Bez) ogródek.

Choćbym chciał, to co bym chciał
I no gdybym już miał, to co bym miał

I smutek mój zakopałbym przed upadkami
Lecz od czasu do czasu podlewałbym łzami

I radość kiełkującą rozdawałbym wokół
Tobym i tak jakoś dziwnie i nijak się czół

To przez to, że jesteś lecz Ciebie nie ma
Wtenczas, gdy nie bywałaś, a bywałaś

To moja dusza nie dotykała zimnego dna
Wiedziałem też, że nie znałaś lecz kochałaś

https://www.youtube.com/watch?v=AMVQCHgpYmI

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    5 June 2016, 14:33

    Dzięki Emilio.

  • Emilia Szumiło

    5 June 2016, 14:19

    fiszeczka za magiczne słowa

  • M44G

    5 June 2016, 10:20

    Dziękuję wam dziewczyny za opinie.

  • 5 June 2016, 10:18

    ładny wiersz.

  • Naja

    5 June 2016, 00:47

    Rzewne i Ładne :-)