Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę

choćby świat się zapadł
w gruzach odnajdz mnie
- ja dotrzymam ci kroku -
zawsze jestem gotów
gdy już braknie
łachnięcia życia
w tym amoku ulotne chwile
ja nie znikam

niczyje nie są wahania nastroju
spokój naszą siłą
oprzyj rękę na mych barkach
wsłuchaj się w zapach szczęścia
ten odór jest we mnie
przysięgam

nim czas ponagli
zabierze wolność
strać ze mną życie
zbluzgaj je
- ja będę -
mimo wszystko
los splątany jak węzeł

dotre w każde miejsce
z tobą
za tobą
przy tobie
daj tylko słowo
duch ucieknie do ciebie

17 046 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
  • piórem2

    13 April 2017, 16:36

    Hmm, coś nie daje mi spokoju.
    Możliwe?