Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle, ile w garści

Choć życie jest tylko chwilą
nie sposób zliczyć możliwości
pomiędzy zerem a jedynką

To nic że się wypalamy
jak świece i zbyt szybko
to nic
jeśli swe światło komuś damy

(Wiersz inspirowany filmem pt. Gwiazd naszych wina.)

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    18 July 2015, 21:49

    Dziękuję Wam za wizytę. Pozdrawiam serdecznie.

  • Alfa Centauri

    18 July 2015, 08:30

    Między zerem a jedynką jest wszystko (przynajmniej w systemie zerojedynkowym) :)
    Bardzo lubię ten film:)

  • scorpion

    18 July 2015, 00:18

    Pomiędzy zerem, a jedynką...