Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokaż na co Cię stać

Choć znów upadasz,
i raz po raz.
Masz tyle sił w sobie,
by znów móc wstać.

Niech cały świat patrzy,
na to jak wstajesz,
jak podnosisz się.
Jak feniks z popiołów,
znów odradzasz się.

I nie przejmujesz się tym co mówią inni,
bo dobrze znasz swoją wartość.
Więc mimo że jest źle,
To ty poradzisz sobie z przeszkodą każdą.

Znów pokaż im na co Cię stać,
by wśród tych co na kolanach,
móc prosto stać.

https://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!