Menu
Gildia Pióra na Patronite

SIERPNIOWE ODRODZENIE

Choć znów jestem bezdomny
to nareszcie przytomny
w twoje serce kieruje
moja wdzięczność dozgonna.

Za to że jesteś ze mną
wciąż i kochasz na pewno
moja śliczna królewno
mąż Twój powie Ci jedno ...

To co czasem się zdaje
najpiękniejszym być rajem
to przebiegły diabełek
co aniołka udaje.

Badźmy zawsze prawdziwi
i od zła wszego wolni
nigdy pyszni ni chciwi
i już nigdy bezdomni.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!