Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć z natury nie jestem nieśmiała
Na Twój widok odbierało mi mowę
Oddech niespodziewanie przyspieszał
Miły dreszcz przebiegał po plecach
A myśli kłębiły się w głowie
Serce kołatało jak oszalałe
Oczy, jakby zapomniały patrzeć
- nie widziały nic
poza Twoim uśmiechem
I ta jedna wciąż myśl
że już zawsze
chciałabym dzielić się z Tobą
jednym oddechem

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!