Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rola życia

"Choć wypełniłem kwestionariusz
na rolę postaci tragicznej",
to moje życie to scenariusz,
prosto z komedii romantycznej.

I chociaż kamerzysty brakuje,
to wszystkich wokoło to kręci,
bo sam reżyser nawet nie wie,
co czasem w tym filmie się święci.

24 366 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • RozaR

    5 January 2014, 09:48

    Drogi Żelku gdyby nie te dwa pierwsze wersy nieco egocentryczne. To wierszyk byłby perełką. Tak też sie świeci.