Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pathos

Choć wewnątrz już dawno sięgnęłam dna
Wciąż próbuję się odnaleźć
Minęło już tyle lat
A ty nie nauczyłeś mnie kochać cię mniej
Zakładam maskę uszytą z fałszu prawd
I nie do twarzy mi w samotności
Za późno na łzy
Przyszłość nie chciała o nas zapomnieć
Ale czy warto czekać na coś co się nie stanie
Wciąż idę w złą stronę - do końca razem, ty i ja

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!