Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk anioła

Choć tylu wrogów dookoła
Mnie chroni słów zbroja
Litery składają się wyrazy
A te zmieniają się w piękne obrazy
Dotyk anielski
Sprawia, że czuję się sielski
TAK - to Twój dotyk sprawia
Ze zmieniam się w przepięknego pawia
Który na co dzień Tobie hołduje
I do Ciebie swych praw uzurpuje
Jesteś szalona
Ciągle we mnie zapatrzona
Spijająca z moich ust słowa potoki
SPRAWIASZ że wszystko jest oki

3777 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących