Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łagodny

Choć twoje usta wciąż milczą
Przestało mi to zawadzać

Nauczyłam się kochać twoją ciszę
I jest mi nawet z nią wygodnie

Jak w ulubionym ciepłym swetrze

Otulam swoje udreczone ramiona

Dziękuję ci za nią
Za tą ciszę
Która niesie ze sobą wytchnienie
I nadzieje na kolejne dni
Może troche sprane i zszarzałe
Ale za to moje własne

Łagodnym westchnieniem listopad
Przysiadł drzewom na kolanach

http://youtu.be/H1VjGyRTzSo

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!