Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć Twój uśmiech piękny jest
już nie wystarcza mi,
bo brakuje sił,
gdy tak bardzo kocha się.
Kolejne wieczory są coraz dłuższe.
Rankiem budzę się nieprzytomny.
Popołudnia płyną jak rwący potok.
Już kolejna noc zaczyna się.
Kiedyś tak bardzo mądry
wiedziałem - Miłości, nie ma Cię...
Teraz choć głupim został,
przekonałem się, żeś uczucie wielkie.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • czystakartka

    18 July 2010, 13:57

    Zgadzam się z poprzednikami :) Świetne :)

  • Bezsens

    24 June 2010, 22:47

    Bardzo mi miło, dziękuje :)

    Pozdrawiam. ;-)

  • Bogdan Z

    24 June 2010, 22:16

    świetnie czyta się Twoje wiersze :)

  • topik

    23 June 2010, 17:59

    ;)

  • Pati888

    23 June 2010, 16:11

    Piękne i jakże trafne...bo "Miłość odkrywa się kochając."