Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mea culpa

Choć to nie ja zrobiłam Ci krzywdę
Czuję sie winna, że nie zdążyłam Cię ochronić
Choć nie wiedziałam, gdzie jesteś ani kim jesteś ...
A przecież czułam , że gdzieś czekasz i wiedziałam, że mam cię odnaleźć...
Dlaczego aż tak bardzo sie spóźniłam?
Wybaczysz mi córeczko?
Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!