Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Choć serca w nas biją oddzielne,
to ciało z mego ciała
a krew z mojej krwi.
I poznałam
co to strach prawdziwy, troska, duma
i szczęście co łzy z oczu wyciska.
Nie wiedziałam, że może istnieć
miłość tak wielka, że aż boli.
I to prawda od wieków przekazywana,
że nie zrozumie ten
kto nie został rodzicem.

Liliance w dniu urodzin ;]

752 wyświetlenia
19 tekstów
0 obserwujących
  • 3 March 2016, 17:37

    Pozdrawiamy również ;)

  • Cris

    3 March 2016, 17:05

    Wzruszająco piękny.
    Pozdrawiam obie panie :))