Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na końcu początek

Teksty z obrazami - Na końcu początek - exsilentio
Na końcu początek - exsilentio

Choć piszę znów,
To jest tylko ciemność -
Słowo jedno,
Reszty kurz.
Światła zbledną,
Lecz przed duszą biedną
Nareszcie prawda - Bóg.
Tam znajdę spokój,
A może i Ciebie zobaczę znów?
Tą ze snów.
Tą z mojego boku.

Quid Quidem

42 056 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!