Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć nie znam się

Choć nie znam się

ani trochę

na prawdziwej sztuce

to kocham

puentylizm rozproszeń

w Twych włosach

od kiedy je nosisz krócej

Szerokim oddechem

nabieram

cichych pasteli spojrzenia

W miękkim głosu reliefie

szukam

odbicia wnikliwych zieleni

Oczy

zamknąwszy

z biódr symfonii szczodrej

w skupieniu głębokim

wysysam

czerwieni lśniące akordy

57 267 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!