Menu
Gildia Pióra na Patronite

***Nie żałuję***

Choć nie żałuję ani chwili spędzonej z Tobą.
To nie chce być już niczyjego życia ozdobą.
Twoją zabawką, zachcianką, niespodzianką.
Nie będę już na drugim planie czekać wciąż czekać Kochanie.

Żyłam tymi krótkimi chwilami.
Czekając na nie tygodniami.
Z myślami wciąż tutaj i tam .
I z nadzieją że na zawsze Ciebie mam .

Jak bardzo się myliłam pokazał czas.
Dziś już nie ma nas.
I chyba nigdy nie było.
Czasem mam wrażenie że to tylko mi się śniło.

Bo teraz ja tu a Ty tam .
I choć każdy z nas nie jest sam .
To pewnie nie raz jeszcze zadam sobie pytanie.
Czy kierowała Tobą miłość czy tylko pożądanie.

7285 wyświetleń
60 tekstów
51 obserwujących
  • izula31

    2 September 2010, 09:50

    :) dziękuje Wam za miłe opinie

  • Seneka 18

    28 August 2010, 08:25

    Brawo...