Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla przyjaciela A.

Choć nie wierzysz w siebie mój kolego
Uwierz ja wiem,że w sercu wiele masz dobrego
Choć nigdy nie mieliśmy takiego kontaktu
Wiem,że przyjaźnić się z Tobą warto
Potrafisz wysłuchać, pomóc doradzić
Jak z różnymi problemami sobie poradzić
Spędzać z Tobą czas bardzo lubię
Sam na sam,nie na imprezie czy w klubie
Wtedy oboje jesteśmy całkowicie sobą
Bo wiem, że co się dzieje nie zdradzisz innym osobom
Jesteś dobrym człowiekiem,uwierz w to wreszcie
Chciałabym by ta znajomość trwała wiecznie...

6257 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
  • AsiKa

    12 July 2013, 01:43

    ładnie ujęta wartość przyjaźni - gratuluję. "_:_ :)