Menu
Gildia Pióra na Patronite

* PEWNOŚĆ *

Choć nie mieliśmy jeszcze ślubu
to i tak jesteśmy małżeństwem,
bo przyrzekliśmy sobie miłość,
szczerość i wierność na zawsze.

Nikt mnie jeszcze tak nie kochał
a nie kochał mnie nawet nikt wcale
i ja jeszcze nie kochałem
nikogo, tak jak Ciebie.

Czuję się jak żywy znowu
i Ty jesteś moim szczęściem
a tak straszne me życie było,
że już więcej wstecz nie patrzę.

Choć kłócimy się czasem trochę
to jesteśmy ze sobą stale,
bo dlatego Cię spotkałem
by zamieszkać z Tobą w niebie.

* Dla Joasi *

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    21 March 2018, 16:13

    ;* ;* ;*

  • Michaelowa

    21 March 2018, 16:11

    Nie chcę nikogo innego oprócz Cb skarbie ;*