Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozterka biletowa

Choć nie byłaś moją żoną
To na rozwód przyszedł czas
Najwyższą porą iść inną drogi stroną
Musisz już zrozumieć, że nie ma i nie będzie nas

Co minęło nie powróci
Poczucie mej Miłości poszło dawno, dawno w las
Zrozum, że to też mnie smuci
Czas lekarzem, co wyrzuci z serca ten ogromny głaz

Fiki miki trala lala
Była z nas udana para
Rano w nocy przed obiadem po kolacji
Nie brakowało erotycznej fascynacji

Przez to mój rozum tego pojąc nie zdoła
Czemu przebywając z Tobą, mam ogromnego doła?
To nie będę na torach siadał
Do byle, jakiego pociągu będę wsiadał

https://www.youtube.com/watch?v=PSu5nAQ7uZw

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!