Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć na chwilę czas zawrócić
do minionego znów powrócić
Smutek w dali gdzieś porzucić
i zapomnieć wszystko skrócić
Ciągle męczą mnie wspomnienia
choć tym nie są, jak marzenia

156 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!