Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wie(r)sz

Choć miało to być wczoraj
Bo to było wczoraj
Kilka lat temu, kiedy?
Kiedy zgasł płomień

Zwiądł piękny duszy kwiat
Lecz powstaje to dziś
Tak już wyszło…
W dni deszczowe pisać przyszło

O smutnych rzeczach
Umarłych, pochowanych
Na wieki w sercach
W umyśle w ciąż żywych

Mam nadzieję, że Tobie lepiej
Bez bólu i wprost weselej
Podaj mi kiedyś znak
Gdzie leży Twój skarb?

https://www.youtube.com/watch?v=PwxRvmhzulA

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!