Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajki - Mitomanki 21

Choć kotek wlazł na płotek
nie był szczęśliwy...
Szukał zwady z pazurami
( mrałczał ) nie ugięcie
wydając z siebie
przeraźliwe dźwięki jęki...

Morał Bajki

Nie warto łazić własnymi drogami
by nie zgubić nadziei
na lepsze jutro
by nie było futro...

Czas pandemii...Czas dla rodziny...

Z cyklu było sobie życie...cdn.

52 540 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!