Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znaki zapytania...

Choć Jesteś bardzo blisko
Myśl utrzymuje na dystans
Usta nigdy nic nie mówią
Serce potajemnie się wyrywa

Nie wystarczą czułe słowa
Od ciszy większy jest głód
Czułe gesty nie wskrzeszą ognia
Na niedosyt płoche cierpi ciało

Miłość oczekuje spełnienia
Pozostaje myśl wymowna
że czas dobiegł do końca
Widać znaki zapytania

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!