Menu
Gildia Pióra na Patronite

ludzie ''kochają'' tęsknić

choć
dla większości ból nie/przyjemny/
i
marzą uśpić na dnie

one budzą
do życia

K.A.Sz. 28.10.2015r.

70 237 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    22 December 2015, 11:57

    Magdo dziękuję za czytanie...pozdrawiam serdecznie :))

  • czasem_wciskam_escape

    21 December 2015, 10:20

    tęsknota jest trudna, ale mówi nam ile dla nas znaczy dany człowiek ;-)

  • Cris

    31 October 2015, 22:32

    ...zgadza się Karolino...dziękuję za czytanie... ;)

  • Cris

    30 October 2015, 20:14

    Dzięki Wojtek- też tak myślałam, ale rozpisałam...