Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć nie mogę

Choć daleko nieustannie
ja od ciebie jestem
To cię kocham coraz bardziej
każdą myślą słowem gestem

Choć nie mogę cię przytulić
z racji odległości
Jestem z tobą pewnie nie wiesz
w swej podświadomości

Choć nie mogę ciebie kochać
jak bym tego chciała
Będę całym sercem duszą
wciąż przy tobie stała

Choć nie mogę patrzeć w oczy
to wciąż je pamiętam
A twój uśmiech ciągle dla mnie
jak żywa przynęta

Więc nie pytaj proszę miły
ile dla mnie znaczysz
Bo gdy spojrzysz w moje oczy
wtedy sam zobaczysz

7974 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!