Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tempus

Choć było tak pięknie, cudownie jak w snach,
ten czas już minął i prysł jego czar.
Bez odpowiedzi pytania, bez wagi mój sąd
nad Naszą Duszą i tym co dał los.
Ofiarował Nam wiele: Nas samych, Nasz świat...
To już świat wspomnień, który oglądam zza krat
codzienności.

8505 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!