Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * * (10)

chmury stoją pod ścianą
na porannej kromce chleba
topi się maślane słońce

gdzieś na niebie
jej dłoń na mojej dłoni
i wiersze wyprane

pusta drabina
rozpłynęła się we mgle
kobiety są jak gwiazdy

znikają

27 547 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!