Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Chmury rozstępują się
układając w drogę do marzeń
do spełnienia snów
wiatr przychylny
ponieść chce mnie przez życie lekko
ale ktoś mówi NIE
Karze stąpać po ostrych kamieniach
kaleczę stopy lecz podążam za chmurami
Moje serce kształtują łzy
Mam zrozumieć świat poprzez cierpienie
Mam zrozumieć co to znaczy poświęcenie
dla spełnienia marzeń dla szczęścia

1685 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!