Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy to już

chłonę zapach
na skórze miliony westchnień

pospiesznie dotykam dłonią wilgotnych ust

sprawdzam
czy nie śnimy

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • Gaia

    28 February 2015, 23:05

    Hm... tak pachnie bliskość :)

  • onejka

    27 February 2015, 09:30

    Mirku, o tak ! i w dodatku rzecz się dzieje ta sama lecz równo rok później ;)

    ~cynamon... co za zmysłowy nick ! ;)

    ~cudawianki, ładne :)

    Natalia, a Ty ciągle o gender ;p

    Odysie, to nie duch, to krew i ciacho ;)

    Milo Cię widzieć Madziu :)

    Alucardo, to jedna z tych chwil kiedy słowa zdają się być zbędne.

    Malusia, dziękuję :)

    Marcin, wszystko przed Tobą, czasem trzeba się naczekać..uuu... ale warto ;)

    Artur, masz rację długo trwało nim uwierzyłam ;P Dzień dobry :)

  • 27 February 2015, 00:42

    i choć każdy raz tej nocy inny
    powtarzasz rytuał i uśmiechasz się
    coraz bardziej wierząc w szczęście :P

    Dobranoc :)

  • scorpion

    27 February 2015, 00:00

    Uhm... Myślałem, że tylko ja sprawdzam :) niestety, u mnie wynik jest negatywny ;]

  • Malusia_035

    26 February 2015, 22:04

    śliczny

    Pozdrawiam :)

  • czasem_wciskam_escape

    26 February 2015, 20:15

    ładnie to ujęłaś, Onejko :-)

  • Odys syn Laertesa

    26 February 2015, 17:36

    Uwierz w ducha ;)

  • 26 February 2015, 11:28

    bardzo podobne klimaty
    do Mirkowych fyrfli freli ;)
    czyżbyś na drugie miała Mirek ;););)
    Pozdrawiam ;)

  • fyrfle

    26 February 2015, 10:05

    To podobne klimaty do moich dzisiaj.