Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykam oczy

chłonę Twój zapach chciwiej.
Tonę w ciszy,
muskana stalą Twojego spojrzenia.
Dotykasz miękkością dłoni,
ustami mej przestrzeni.
Unosisz mnie tam,
gdzie dzień spotyka się z nocą,
smakując mnie...
z goryczą czerwonego wina
.

http://www.youtube.com/watch?v=zQV-mzhSh-o

2012-10-09 21:07:46
z Listu

9517 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących
  • prohibitum amor

    26 June 2013, 23:35

    niewinne szepty Twe chłonę...
    drżę...poddaję się dotykowi...
    nieśmiałość zakrywam wachlarzem...
    namiętności...
    ...L...

    od Taleja
  • prohibitum amor

    26 June 2013, 22:34

    pozwalając oniemiałym palcom błądzić... topniejącą pod dotykiem
    niewinną nieśmiałością...
    zmysłowym szeptem pocałunku...
    ..T..