Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tonę

Chłonę
Przyjmuję te słowa przesiąkam nimi w całości
Jestem Twoim ramieniem
A ono nie ma prawa do chwili słabości

Zanurzam się
W te wody co wiecznie tłamsiły
Chcę przenieść ten ciężar w całości
Pomimo walki ponad swe siły

Nasiąkam
Otwieram rany choć blizny wciąż świeże
Robię to wszystko dla Ciebie
Choć nikt nigdy tego nie dostrzeże

Jestem wciąż tuż obok
Zawsze wybiorę Twoją stronę
Przecież dla Ciebie to wszystko robię
Pomimo że tonę

13 127 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!