Menu
Gildia Pióra na Patronite

śpiew

chłodny ocean z drzew
marazm w porankach wspólnych
kroplą nadziei gniew
świt odpowiedzi dumnych

kawą skropiony sen
przybliża nas do wczoraj
smak nietroskliwych wen
o przebaczenie woła

proza otarta z łez
w chmurne spogląda oczy
z dotykiem tańczy deszcz
przebłysk tęczy unosi

12 303 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!